Festival

/Festival
Festival 2022-09-19T16:52:12+02:00

A tribute to festival life

Wij van GoodSouls vinden het opvallend dat indie-achtige poprock keer op keer zorgt voor uitpuilende festivals en maar relatief weinig in de zalen en podia van Nederland terug te vinden is. Aangezien wijzelf regelmatig bij zo’n festival te vinden zijn hebben we besloten zelf een avond te gaan vullen met juist dát festival gevoel. Een line-up van bands die veel op Europese festivals te vinden zijn, of dat tot voor kort waren. Kijk naar de poster… wees eerlijk… jij zou ook een kaartje kopen toch?

De band en de muziek

Het vijf-koppige GoodSouls verzorgt een avond vol soms opzwepende klassiekers denk aan Munich van Editors of Dakota van Stereophonics, soms meer ingetogen als bij Run van Snow Patrol of Sonnet van The Verve en soms een wat minder bekende albumtrack als Holding On van The War on Drugs… maar altijd muziek met dat fijne festivalgevoel.

Basis van de band is de dragende stem van Sander Voets en de combinatie van twee eigenzinnige gitaristen en een heerlijke dragende ritme-tandem. Het publiek krijgt een uitgebalanceerde avondvullende show. (90 min)

Het publiek

40ers en 50ers gaan nog steeds graag naar festivals als Down The Rabbit Hole, Into The Great White Open, Best Kept Secret en Lowlands… zij zullen zeker geprikkeld worden door de line-up op de poster.
Een pilsje of wijntje in de hand en even terugdenken aan dat heerlijke festival afgelopen zomer…of juist alvast vooruit denken aan het festivalseizoen van volgend jaar.

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.